Vien laat met latex mooi werk zien!

Specialist in latex spuiten

Vien’s Latex Spuiten uit Rotterdam is een dynamisch bedrijf dat van aanpakken houdt. Ons specialisme is latex spuiten. Daarnaast voeren wij ook ander schilderwerk uit en bijkomende diensten zoals behangwerk, stucwerk, timmerwerk, tegelwerk en houtrotreparatie. Voor grote projecten en in drukke tijden werken wij samen met ervaren vakmensen, zodat we op korte termijn kunnen beginnen en de klant in alle opzichten op vakwerk kan rekenen.

Richtprijzen
Latex spuiten in 1 kleur vanaf 100m2 €2,50 per m2 excl. btw. Dit  enkel voor het spuiten u regelt zelf de latex en plakt zelf af.
Latex spuiten in 1 kleur vanaf 100m2 €6,00 per m2 excl. btw inclusief materiaal en afplakken
Heeft u nog vragen of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op.
Specialist in latex spuiten

Kwaliteit voor een scherpe prijs

Vien’s Latex Spuiten is VCA-gecertificeerd en staat garant voor kwaliteit. We luisteren goed naar uw wensen en denken graag met u mee. Als we de werkzaamheden hebben opgenomen, krijgt u van ons een duidelijke offerte. Wij gebruiken altijd goede materialen, komen afspraken na en werken netjes. Ook zijn we bijzonder flexibel in werktijden: als het u beter uitkomt, gaan wij ook ’s avonds, ’s nachts of in het weekend aan de slag. Daarbij geven we garantie op al ons werk en lossen we problemen snel op. Bovendien staan wij bekend om onze scherpe prijzen!


Wij nemen zowel grote als kleine opdrachten aan en werken voornamelijk voor particulieren en bedrijven in en rondom Rotterdam, maar op verzoek ook in heel Nederland en in België.

Kwaliteit voor een scherpe prijs

Latex spuiten

Airless latex spuiten van wanden en plafonds is ons specialisme. Wij werken uitsluitend...

Overige diensten

Vien’s Latex Spuiten is een allround schilders- en onderhoudsbedrijf met alle...

| , | | locaties